Monday, 3 February 2014

Balik Kampung is Best Theraphy ever!

Salam,

dipersembahkan...
amoi in the house!
 
sangat 1 malaysia kan...pasni deepavali kita try sari plak adik ok...kasut tuuu mahal...masih standard ada bunyi....senang nak trace adik pegi mana.....hehehe

first time balik kampung sejak duduk apartment camni..terasa seksa diaaaa....
nak ngangkut harta benda bagai turun naik tangga....fuuhhh
kesian en. ayah....berulang alik!
tapi xpelah 4 bulan sekali kot ni..sedih kan....xleh balik selalu...
 
barang dapur insyaallah da xde hal..dengar dengar TESCO online delivery dah ada....
nanti kang da try kita share kat sini ok..
khas untuk penduduk apartment yang xde lift tingkat atas plak tuuuu...
haa nampak x permainan dia.... describe jenis rumah je tu...
belum laluan masuk yang berlingkar lingkar lagi...

insyaallah murah rezeki ada juga plan nak buat house warming...
tapi jerih payah beli rumah ni bleh tahan....
nanti kita share next entry ok..

ok balik kampung sangat best...4 hari yang ada betol betol digunakan sebaiknya.....

BBQ family : 31 hb Jan 2014.. 0900 p.m




 menu: otak otak + sosej cheese + ayam madu bakar + nasi putih + air mirinda

2) Air terjun Bekok : 02 hb Jan 2014 1000 a.m





 syok kan...kalau balik ni la keje nya...best dia...demam pon xsakit....boleh ??




2 comments:

  1. wah... raudhah dah leh jln.... cute nyee

    ReplyDelete
  2. thanks kak anis..jadi pengkomen pertama....hehe...

    ReplyDelete