Wednesday, 5 February 2014

nak apa sebenarnya ni ruu..

salam,

cite dia macam ni..pagi tadi bersungguh masak kari ayam..sebab semalam nampak santan kat kedai runcit tu macam sedap jee...


 lebih kurang macam nila saiz hidangannya... kaler pon lebih kurang cuma yang dibuat ni masin sikit and kuah cairr.

jadi pagi pagi tadi semangat la membekal bagai....bekal tu xdan pon sampai opis...dalam kete lagi da abes...macam kebulur sangat gitu..

lepas tu dengan yakinnya lunch ni memang xkeluar la...kan da makan nasi...

satg pkul 1200 perut berkeroncong kaw kaw punya....pastu terbayang Mcd....apa lagi lunch tu beriyala dengan opismet cari mcd ke kfc atau swaktu dengannya yang bergoreng dan berkolesterol tinggi....tapi satuu pon xdak kat sini.....boleh x kalau cakap memang bengang gila gila...

dipendekkan cite...tiba tiba nampak secret recipe....ok terus pegi...nak ayam goreng sangat kan dengan french fries...

sampai sana...borak borak pastu order....tiba tiba aku order benda ni...


Chicken grill black pepper ni dengan nasik...

xde goreng kan pape kat situ...xde kentang pulak tu kan...aku xpaham langsung kenapa aku oder benda ni..... xsedap plak tuuu....

1 comment: